лого о нама

     О нама

     СУВЕНИРИ СОКО  је интернет презентација сувенира и производа од дрвеног материјала намењена свим заинтересованим лицима за ову врсту сувенира.Наше моделе од дрвеног материјала у комбинацији са стакленим карактерише модеран дизајн,одличан квалитет материјала и приступачне цене.

          Сувенири су неке од најлепших успомена које понесемо са разних путовања.Посебно су занимљиви и могу се израђивати од различитих материјала, као што је стакло, дрво и у комбинацији.Сувенири од дрвета су изузетно популарни и урађени ручно, што им повећава вредност и даје аутентичност.Када говоримо о сувенирима од стакла и у комбинацији са дрветом сви на себи имају мотиве Србије и туристичких дестинација, а понекад и занимљиве и духовите поруке или слике.

     Осим богате понуде сувенира и дрвених производа код нас можете наћи и моделе употребног посуђа од дрвеног материјала и прибора!
      Жеља нам је да будемо оригинални,практични,квалитетни и ценом доступни свима.Код нас можете пронаћи пуно тога како да обрадујете вама драге особе поклоном који ће се разликовати од других.


     Посетите нашу интернет презентацију сувенира и производа од дрвеног материјала и одаберите нешто што ће Вам донети радост и учинити Ваше пословање посебним, јер ми пратимо најновије модне трендове.

Powered by WebExpress